(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta fyysisestä työstä?


Etsimme kokemusta omaavaa SIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous asiakaskohteessamme Jyväskylän keskustassa. Kohteessa siivotaan esim. kuntosalia, - vastaanottoa, - sauna- ja pukuhuonetiloja sekä uima-allasta. Rakenteiden vuoksi uima-altaan siivous edellyttää, että siivooja menee altaaseen. Työajat sijoittuva ma – pe joko aamuun klo 6 – 10 tai iltaan klo 16 - 20 välille. Päivässä työtunteja kertyy 3 - 4h ja viikossa 15 – 20h. Työsuhde on osa-aikainen ja alkaa 1.7.2020.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä, mielellään korkean hygienian kohteesta sekä laitoshuoltajan tutkinto. Hygieenisyys ja työturvallisuus ovat kohteessa erityisen tärkeitä ja korkean laadun takaamiseksi, sinun on pystyttävä organisoimaan työtäsi yhdessä asiakaskohteemme henkilökunnan kanssa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen uima-altaiden ja märkätilojen siivouksesta.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.6.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –