(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Joutsaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2017

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa
SIIVOOJAA
osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Joutsaan. Tehtävässä huolehdit asiakasyrityksiemme tilojen siisteydestä ja asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Töitä tehdään maanantaista lauantaihin n.18 h/vk. Halutessasi voimme ajoittain tarjota myös lisätyötunteja muista kohteista, jos olet joustava ja sinulla on auto käytössäsi.
Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi. Luotettava pitää toki myös olla, sillä työ on vastuullista ja itsenäistä. 

Hae paikkaa hetimmiten, sillä työ alkaa jo 1.8. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 
PS. Innostuitko työstä, mutta elämäntilanteesi ei täsmää juuri tähän tehtävään? Ei hätää, isona toimijana tarjoamme monia eri työmahdollisuuksia erilaisiin tilanteisiin. Katso myös muut alueesi työpaikat kotisivuiltamme!