(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja, Joroinen
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

L&T on huomisella töissä! Meitä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity remmiin mukaan ja tule meille kirjaimellisesti siistiin työhön!

 

Etsimme Joroisille osa-aikaista

 

SIIVOOJAA

 

Tässä työssä pääset huolehtimaan meidän myymäläkohteestamme. Kyseessä on päivittäistä ylläpitosiivousta, eli huolehdit toimitilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi kiinteistön energiatehokkuudesta.  Siivousta tehdään maanantaista lauantaihin, eli kuutena päivänä viikossa. Työt kohteessa kestävät aina kolme tuntia kerrallaan, klo 16:30-19:30. Työtunteja kertyy siis 18h/vko. Halutessasi sinun on mahdollista saada keskiviikko vapaaksi.

 

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten - perehdytämme ja opastamme sinut tehtäviisi työsuhteen alussa. Lisäksi arvostamme luotettavuutta ja itseohjautuvuutta: työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Toivomme myös, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä, sillä työt tehdään myymälän aukioloaikoina.

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme sinua urallasi eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Lisäksi saat hyvät ja asianmukaiset työvälineet sekä kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laajan työterveyshuollon, mahdollisuuden liittyä sairauskassamme jäseneksi sekä osallistua henkilökuntakerhojen toimintaan.  

 

Hae paikkaa pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tutustu samalla L&T:n monipuoliseen siivoustyöhön oheisesta linkistä: https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tähän työpaikkaan tai rekrytointiin liittyen, voit esittää ne osoitteeseen: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.