(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Joensuun Mutalaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista!

 

Haemme nyt reippaaseen tiimiimme uutta   

  

SIIVOOJAA  

  

vakituiseen osa-aikatyöhön Joensuun Mutalaan. Päävastuusi on huolehtia oppilaitoksen yleistilojen, toimistojen sekä wc -tilojen siivouksesta ja puhtaanapidosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään kohteessa arkisin noin klo 14 alkaen. Yhteensä tunteja on tarjolla noin 20 tuntia viikossa.

  

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

  

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan linkin kautta saapuneet hakemukset. 

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi.

Mielikuvaa siivoojan työstä L&T:llä saat myös työntekijämme Arjan haastatteluvideosta: https://youtu.be/keMPiADP_GI?list=PLkrsmFBeeCD-GciaAi_YNsY2463LW2hRa