(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Joensuun keskustaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

SIIVOOJAA

osa-aikaiseen työhön Joensuun keskustaan. Työssäsi vastaat asiakkaan tilojen ylläpitosiivouksesta sekä tukipalveluiden toteutuksesta maanantaista perjantaihin klo 6:00 alkaen, päivittäisen työaikasi ollessa n.6h ja viikkotunnit n. 30h / vko. Toimit tiiviissä yhteistyössä kohteen huoltomiehen kanssa kiinteistön kunnon ylläpitämiseksi sekä tarpeen mukaan olet yhteydessä yhteistyökumppaneihimme. Olet tärkeässä roolissa, että asiakas saa keskittyä omaan ydin tekemiseen kohteessa. Opastat asiakasta tarpeen mukaan myös esimerkiksi kierrätyksessä. Työ on määräaikanen maaliskuun 2019 loppuun asti, mutta työtä voi olla mahdollista jatkaa myös tämän jälkeen.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Olet asiakaspalvelualtis, etkä pelkää ottaa puhelinta käteen asioiden selvittämiseksi. Aikaisempi siivouskokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Tarjoamme monipuolisen työn osana mukavaa työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti.
Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc