(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Inkooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Etsitkö lisätienestiä, mutta arvostat silti vapaa-aikaasi? Meillä on sinulle ratkaisu - jatka lukemista!

 

Etsimme huippufirmaamme ARJEN PELASTAJAKSI

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Inkoon alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet eri asiakaskohteissamme, joissa huolehdit tilojen puhtaudesta aina maanantaista-perjantaihin. Alueesi koostuu 4-5 kohteesta viikon aikana. Työajat sijoittuvat klo. 7-15 väliseen aikaan, vaihtelevasti n. 4h/pv. Kokonaisuudessaan tunteja kertyy n. 20h/viikossa. Hyville tekijöille on myös mahdollisuus lisätyöhön! Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualojen TES: n mukainen 10,67€/h (PL 2).

 

Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi. Työlläsi on oikeasti merkitystä, sillä pidät huolta kiinteistöistä, lattioista ja myös ihmisistä niiden välillä.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin - me tuemme sinua!

 

Mitä sitten odotamme sinulta?

 

Tärkeimpiä työkalujasi ovat positiivinen ja toimeentarttuva asenne - sillä näillä pääsee jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on sinulle tietysti eduksesi, mutta arvostamme kaikenlaista työkokemusta. Työ on itsenäistä, joten olisi tärkeää, että olet persoonaltasi toimeentarttuva ja vastuullinen. 

Jotta pystyt suoriutumaan tehtävästä, tulisi sinulla olla ajokortti (oma auto eduksi) ja työturvallisuuskortti.

Valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys! 

 

Mitä L&T tarjoaa sinulle?

 

*Ensinnäkin palkka, joka maksetaan pilkulleen sovitun mukaan ja työehtosopimuksen mukaisesti.

*Sairauden sattuessa kehiin astuu sairauskassamme, josta saat mm. korvattuna kaikki lääkärin määräämät, Kela-korvattavat lääkkeet.

*Vapaa-ajallasi voit hyödyntää esimerkiksi alennuksia kuntosalijäsenyyksistä eripuolilla pääkaupunkiseutua.

*Pääset henkilökuntakerhomme jäseneksi, jossa pääset käsiksi alennettuihin tapahtumalippuihin ja liikunta- ja kultturiseteleihin

*Tärkeimpänä kaikista sinulla olisi kuitenkin reilu pomo, mahtava tiimi ja tilaisuus rakentaa itsesi näköinen urapolku. Sillä L&T:llä tuetaan oman työn ohella kouluttautumista ja nostetaan mielellään omasta porukasta osaajia uusiin tehtäviin.

 

Jos tämä ilmoitus kolahti kohdilleen, klikkaa itsesi rohkeasti hakulomakkeeseen ja kerro meille itsestäsi! :)

 

HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lt.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.