Osa-aikainen siivooja iltavuoroon Tornioon
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Tornion keskustassa sijaitsevaan liiketilaan

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Coor on pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys. Suomessa meitä coorilaisia on jo noin 1200. Panostamme etenkin hyvään työilmapiiriin ja työssä jaksamiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia työn ohessa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Viikkotunteja on neljä, mutta ja työvuorot ovat tiistaisin ja perjantaisin. Voimme tarjota sinulle myös lisävuoroja, jos olet kiinnostunut työskentelemään myös muissa kohteissamme Torniossa.

Tehtäviisi kuuluu huolehtia liiketilan siisteydestä ja puhtaudesta. Työ on luonteeltaan ylläpitosiivoustyötä, kuten lattioiden puhdistusta ja imurointia, pölyjen pyyhkimistä ja roskien vientiä. Kohteessa käytetään säännöllisesti yhdistelmäkonetta.

Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen kohteeseen ja Coorin toimintatapoihin. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja laitteet.

Kohteessa työskennellään yksi, mutta Torniosta löytyy jo useamman coorilaisen tiimi.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme sinulta etenkin iloista ja toimeen tarttuvaa asiakaspalveluasennetta.  Tarvitset työssä myös aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja siivouskoneiden käytöstä. Ilahdumme, jos sinulla on alan koulutus, mutta se ei ole tehtävässä välttämätön. Puhut suomea sujuvasti työkielenä.

Mitä seuraavaksi?
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, odottelemme jo kuulevamme sinusta. Hakuaika päättyy 28.10.  ja luemme hakemuksia hakuaikana. 

Sinun ei tarvitse liittää hakulomakkeelle ansioluetteloa tai hakukirjettä, mutta silloin toivomme, että kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi enemmän lomakkeella.

Lisätietoja sinulle kertoo mielellään arkisin 9-15 palveluesimies Irina Leppioja. Irinan tavoitat numerosta 050 4634 168
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).
 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot