Osa-aikainen siivooja iltavuoroon Rovaniemelle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Rovaniemelle keskustan tuntumaan

SIIVOOJAA

Mitä tarjoamme sinulle?  
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (30h/viikko). Työvuorot sijoittuvat akisin kello 15-21 välille. Kohteet sijaitsevat Rovaniemen keskustan lähettyvillä. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Odottelemme jo uutta työkaveria  ja toivomme, että voisit aloittaa tiimissämme mahdollisimman pian.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     

Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?  
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen viihtyvyyden huolehtimalla koulu- ja kylpyläkohteen ylläpito- ja perussiivouksesta. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen eri ikäiset käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.   

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tai koulutuksen siivousalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut tehtäviisi. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä. 

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Kiinnostuitko?     
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 27.9.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 8-15 palveluesimies Mari Erkkilä p. 050 466 5596.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot