(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Iivisniemeen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Pidätkö lapsista? Onko sinulla jo kokemusta siivoustyöstä, eikä lisätienestistäkään olisi haittaa? Tässä on tilaisuutesi! Haemme kahta

 

SIIVOOJIA  

 

osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen IIVISNIEMEEN. Tehtäväsi on huolehtia päiväkodin ja koulun siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kartoitamme parhaillaan tiloja ja suunnittelemme fiksua mitoitusta, mutta työtunteja tässä tehtävässä kertyisi noin 10-20 viikossa.

 

Toivomme sinulta n. vuoden tai pidempää kokemusta siivoustyöstä, reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Toivomme tähän tehtävään palkattavilta henkilöiltä myös lapsiystävällisyyttä samoin kuin valmiutta suostua lain vaatimaan turvallisuusselvitykseen ennen töiden aloittamista. Laitoshuoltajan koulutus katsotaan eduksesi, samoin kuin halu kouluttautua laitoshuoltajaksi, jos tutkintoa ei vielä takataskusta löydy.

 

Tarjoamme sinulle vakityön palkkoineen ja lisäksi mahtavan työporukan. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme – katso esimerkiksi Katarzynan uratarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9  

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Hae jo nyt! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!