Osa-aikainen siivooja Iisalmeen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää ja joustavaa OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme IISALMEN alueille.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta sekä peruspesuista. Tulet työskentelemään eri alueiden kohteissa osa-aikaisena tuuraajana, joten työ on liikkuvaa. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin klo 5.00–19.00 välillä. Eduksi katsotaan, mikäli pystyt aloittamaan työt aikaisin aamulla. Työn luonteen vuoksi tuurauksia on myös viikonloppuisin. Työsuhde on määräaikainen syyskuun 2022 loppuun asti. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 4 - 5 tuntia päivässä.


Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa ja suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Koska työ on liikkuvaa tulet tarvitsemaan myös B-ajokorttia sekä omaa autoa. 


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 25.6.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot