(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Hyvinkäälle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin ehkä kuvittelet!

 

Etsimme uutta tunnollista ja reipasta

 

SIIVOOJAA

 

Hyvinkäälle vakituiseen, osa-aikaiseen  työsuhteeseen. Tässä tehtävässä huolehdit teollisuuskohteen tilojen siisteydesta ja viihtyvyydestä! Tiloja kohteesta löytyy aina pesutiloista taukotiloihin ja tuotantohalleihin, joten et varmasti pitkästy tässä työssä! Töitä on tarjolla noin 20 tuntia viikossa ja siivoustyö sijoittuu arkeen klo 12-16. Mikäli sinulla on ajokortti sekä auton käyttömahdollisuus, voimme tarjota sinulle lisää tunteja alueelta!

 

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään, sillä jokainen päivä on erilainen! Työturvallisuuskortti nähdään eduksi, mutta voimme myös kouluttaa sinut heti työsuhteen aluksi.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner