(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Hyvinkäälle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2018

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen Hyvinkään alueelle.


ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme asiakkaamme kanssa tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla mielekkään lopputuloksen. Toiminnallamme varmistamme palvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoma turvallisuuden. Tutustu ISS Palveluilla työskentelevän siivoojan työhön enemmän tästä linkistä.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme, toimistojen ja portaikkojen ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Työaika sijoittuu kello 06-12 välille ja työtunteja kertyy 25h viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja olet vastuunottokykyinen. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja oma-aloitteinen työote. Tulet tarvitsemaan työssä myös sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. 


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa. 


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 26.8.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.Tutustu ISS palveluihin lisää osoitteissa www.iss.fi, www.issworld.com. Olemme myös Facebookissa www.facebook.com/duunISSaISSSuomi sekä LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/iss-palvelut