(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja hoivakohteeseen
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Lassila ja Tikanoja on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Meitä on yli 8000 ja missionamme on tehdä työtä paremman huomisen eteen -tervetuloa remmiin!

 

Hei tuleva työkaverimme! Etsitkö työpaikkaa, jossa asiakaskohtaamiset ovat osana arkea ja työsi tulos merkityksellistä? Onko sinulla kenties jo ensikosketus siivoustyöhön ja olet valmis hyppäämään kelkkaamme? Hienoa, sillä me haemme

 

REIPASTA SIIVOOJAA

 

mukavaan hoiva-alan kohteeseen Järvenpäähän. Tehtävä on osa-aikainen ja vakituinen. Työn touhussa ollaan ma, ke ja pe päivinä klo. 9.00-14.00, joten työ sopii mainiosti opiskelijalle tai muuten vain osa-aikatyötä etsivälle henkilölle. Tehtäväsi on pitää asiakkaamme kohde tahrattomana reippaalla palveluasenteella. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 3 mukainen, eli 11,43€/h. Työt alkavat kohteessa joulukuun vikalla viikolla 28.12.2020.

 

Tulevalla työkaverillamme tulisi olla riittävä suomen kielen taito siten, että tule toimeen itsenäisesti. Muista ominaisuuksista arvostamme reippautta, tarkkuutta ja joustavuutta. Aiempi siivouskokemus - tai koulutustausta puhtaus-alalta on eduksesi. Asiakaspalveluasenteen tulisi olla myös kohdillaan, sillä työ tapahtuu asiakasrajapinnassa. / Please note that this job requires Finnish language skills since work safety is essential in the production facility. If you see that you have sufficient Finnish language skills, please fill in the application in Finnish. 

 

Tarjoamme sinulle työn lisäksi paljon muutakin, nimittäin

 

*Itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn mielenkiintoisessa työympäristössä

*Huikean Palvelumestarin, joka tukee ja tsemppaa sinut huikeisiin tuloksiin päivittäin

*Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajennettu työterveyshuolto, jossa pääset mm. osaksi sairauskassa.  Lisäksi saat huikeita hyvinvointietuja, kuten liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä edullisia hyvinvointipalveluita.

*Meille on tärkeää, että työntekijämme saavat kehittää itseään, joten jos halua ja paloa vain löytyy, niin saat rakentaa meillä juuri sinun näköisen urapolun! Meillä on esimerkiksi moni siivooja edennyt urallaan esimiestyöhön palvelualalla - seuraava voisi olla kenties sinä? 

 

Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä hakuprosessin edetessä joko puhelimitse tai sähköisesti.  Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät oheisen hakulinkin takaa, yläreunasta otsikon vierestä (L&T: n sivut). Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.