(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Hiukkavaaraan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA Oulun Hiukkavaaraan.

Siivoojan tehtävässä vastaat päiväkotiympäristön ylläpitosiivouksesta arki-iltoisin. Työtä on tarjolla n. 4,5h illassa ja n. 22h viikossa. Työtä tehdään alkaen klo 15.00 ja loppuen klo 19.30. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, sekä suomen kielen taitoa. Huomioimme valinnoissamme hakijoiden aikaisemman työkokemuksen siivoustyöstä ja koulutukset. Toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja, sekä positiivista asennetta yksintyöskentelyyn. Tulet tarvitsemaan työssäsi myös kokemusta älypuhelimen käytöstä.

Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002)- lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukauta vanhempo, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 14.8.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2018, sopivan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -