(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Helsinkiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin osa-aikaista (10-15h/vko) siivoojaa yksityisiin kotisiivouksiin.

Työtehtävät pitävät sisällään perus viikkosiivousta, kuten imurointi ja kosteapyyhintää.

Etsimämme henkilö on luonteeltaan motivoitunut, ripeäotteinen ja ahkera. Kokemus ja/tai koulutus perussiivouksesta ja/tai laitoshuollosta katsotaan eduksi, mutta voit myös olla muuten siivouksesta innostunut ja pidät tärkeänä hyvää ja laadukasta työjälkeä. Aurinkoinen asiakaspalvelu- ja työasenne on tärkeää.

Työ on itsenäistä ja vastuullista ja edellyttää nuhteetonta taustaa sekä siivouksessa vaadittavaa hyvää fyysistä kestävyyttä. Pystyt täyttämään työssäsi tarvittavat työn laatukriteerit. Työtehtäviin annetaan perehdytys. Hygieniapassi sekä suomenkielentaito eduksi. Työ on päivätyötä.

Ajokortti ei välttämätön, kohteet sijaitsevat julkisten liikenneyhteyksien varrella.

Palkkaus KIPA TES mukainen.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, jossa mahdollisuus myös pidempiaikaiseen jatkoon yrityksen työntekijänä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.