Osa-aikainen siivooja Helsinkiin/ Part Time Cleaner to Helsinki
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle?  Etsimme nyt Helsinkiin

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA 

Mitä tarjoamme sinulle? 
Työsuhde toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen (15h/viikko) Työvuorot ovat arkisin sijoittuen vaihdelleen kello 7-18 välille. Toivomme sinun aloittavan uudessa työssäsi mahdollisimman pian. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Asiakaskohde sijaitsee Helsingin ydinkeskustan tuntumassa.

Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- aula- ja hallitiloja. Työ on myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi. Tässä työssä tarvitset hyvää englannin tai suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä. 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   

Kiinnostuitko?   
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 27.9.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse  palvelupäällikkö Essi Jordan essi.jordan@coor.com.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja - kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

***

Do you have an eye for cleanliness and good customer service? We are looking for a  


CLEANER 


The position is  permanent and part-time (15h/week). Sifts are mainly on weekdays and the starting and ending varies between 7am and 6pm. The customer is located near the city center of Helsinki.
 
You are responsible for the cleanliness of office spaces, large lobby areas and halls.  As a cleaner you work independently and that is why we expect you to work with accuracy and pay attention to detail. We hope that you have previous experience in cleaning. You will be using cleaning machines and modern cleaning tools.  
 We expect you to speak either Finnish or English. 


A security clearance shall be carried out for the person selected for the position.

 

How to apply?


Come and work as a part of the energetic Coor- team. Please apply for the job before 27.9. via application form at our website. We are reading applications during application time.

 Service Manager Essi Jordan gives you more information essi.jordan@coor.com.

You can find us also in social media in Instagram (coor_suomi) and in Facebook (Coor Finland).

Coor is a member in Responsible Employer Campaign.
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot