(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Helsingin keskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Helsingin ydinkeskustaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Siivoojan työssä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimisto- ja edustustiloissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivinä, mutta työvuoroja saattaa olla satunnaisesti myös viikonloppuna. Työajat sijoittuvat iltaan ja työtunteja kertyy päivässä noin 4 ja viikossa noin 20. Työsuhde on toistaiseksi voimassaolevia ja työtehtävät alkavat mahdollisimman pian.

Edellytämme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 1.3.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -