(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Heinolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi? Tämä tehtävä voisi sopia sinulle kuin nenä päähän!

 

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työhön Heinolaan. Tässä tehtävässä teet huolehdit vaihtelevien kohteiden puhtaanapidosta ja siisteydestä. Kohteinasi toimivat niin toimistot, pankit kuin tuotantotilatkin, joten vaihtelua tästä tehtävästä ei jää uupumaan! Töitä on tarjolla arkisin klo 6 alkaen, mutta työpäivien pituudet vaihtelevat. Töitä tälle mahtavalle siivoojalle on tiedossa noin 25-28 tuntia viikossa.

 

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Meille riittää, että olet valloittava itsesi ja olet valmis ottamaan vastaan itsenäisen ja alati muuttuvan pestin. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Ajokortti ja ajoneuvon käyttömahdollisuus nähdään eduksi!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc