(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Hattulaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

Hei Sinä, joka etsit itsenäistä ja liikuttavaa sisätyötä! Katsohan tätä tarkemmin. Meillä on tarjolla osa-aikaista

SIIVOUSTYÖTÄ Hattulassa.

Tässä tehtävässä työskentelet vaativassa asiakaskohteessa, jossa huolehdit terveydenhoitolaitoksen tilojen siisteydestä reippaalla meiningillä.
Työtä tehdään maanantaista perjantaihin aamuisin klo 6 - 8:30 tai iltaisin klo 20 - 22:30. Työtunteja viikossa kertyy yhteensä 12,5. Halutessasi voimme ajoittain tarjota myös lisätyötunteja muista kohteista, jos olet joustava ja sinulla on auto käytössäsi.

Aikaisemman siivouskokemuksen laskemme eduksesi, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Koska työ pitää sisällään asiakaspalvelutilanteita, tarvitset pärjätäksesi riittävää suomen kielen taitoa.
Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Mikäli osa-aikaduuni on ajankohtainen asia, naputtele hakemusta tulemaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tarvitset lisätietoja, niitä saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.