(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Akaaseen
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Etsitkö liikkuvaa ja omatoimista kokoaikatyötä? Motivoiko sinua työn aktiivisuus sekä toisistaan eroavat työpäivät?  Etsimme tiimiimme iloista ja reipasta

 

 

SIIVOOJAA

 

 

Akaaseen vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, liikut päivän aikana kahden kohteen välillä. Työpäivät eivät ole samanlaisia, mutta työtä tehdään päivässä noin 5h alkaen aamulla kello 6.00. Työtä tehdään maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä ja tässä tehtävässä palkkaluokka on 3. eli 11,43€/h. Mikäli työt sujuvat mallikkaasti, on sinulla mahdollisuus lisätunteihin alueella. 

 

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään, sillä jokainen päivä on erilainen! Työtehtävä vaatii suomenkielen osaamista, niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Tehtävä vaatii B-kortin ja mahdollisesti oman auton käyttömahdollisuuden, jotta pystyt liikkumaan asiakaskohteiden välillä.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Voit tutustua siivoustyöhön ja meihin työnantajana osoitteesta https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.