(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja aikaiseen iltavuoroon Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kuopioon SIIVOOJAA
 
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 17,50 h/viikko. Työvuorot ovat ovat alkuillasta kello 16 - 19,30,  joten ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen tai sinulle jolle osa-aikainen työ sopii muuten hyvin elämäntilanteeseesi. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.   Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla oppilaitoksen siisteydestä ja puhtaudesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Pääset osaksi isompaa tiimiä, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Kun pääset jyvälle asioista työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa aina apua, sillä työ tehdään parityönä.   
  
Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai  esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto sekä hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
 
Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 10.11. mennessä hakulomakkeella. Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Venehsalo numerossa 040 301 4015 arkisin klo 12 - 14.
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.