Osa-aikainen siivooja aamuvuoroon Ouluun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö osa-aikaista työtä siivouksen parista Oulusta?  Toimintamme kasvaessa Oulussa haemme nyt kokenutta 

SIIVOOJAA

Mitä Coor tarjoaa sinulle ja tehtävänkuva

Työsuhde on vakituinen ja viikkotunteja on tässä tehtävässä 20 tuntia. Vuorot ovat arkiaamuisin kello 6-10.  Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä viimeistään 1.6. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.
Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen aloitusta.

Olet tärkeässä tehtävässä huolehtimassa tilojen käyttäjien viihtyisyydestä siivoamalla toimistoja, pukuhuoneita, WC -tiloja ja taukohuoneita. Lisäksi työhön kuuluu varastotilojen ja parkkihallin siivousta. Kohdekokonaisuus muodostuu muutamasta lähekkäin sijaitsevasta kiinteistöistä.

Tehtävässä tarvittava osaaminen
Tässä tehtävässä tarvitset hyvän asiakaspalveluasennetta ja tilanteenlukutaitoa. Sinulla on hyvä suomen kielen taito. Työskentelet kohteessa itsenäisesti, joten aikaisempi kokemusta siivoustyöstä on ehdottomasti eduksesi. Perehdytämme sinut kohteeseen sekä Coorin toimintatapoihin. 

Miten haet tätä tehtävää?
Hae tehtävää mahdollisimman täyttämällä hakemus nettisivuillamme. Viimeinen hakupäivä on 23.5. 
 
Jos sinulle heräsi lisäkysymyksiä palveluesimiesharjoittelija Katja Väljus-Säily kertoo sinulle lisää sähköpostitse katja.valjus-saily@coor.com. 

 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja  -kampanjassa. 
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot