(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siistijä Valkeakoskelle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Haemme asiakasyrityksemme palvelukseen reipasta ja oma-aloitteista osa-aikaista SIISTIJÄÄ Pirkanmaalle. Työ tapahtuu asiakkaamme tuotantolaitoksessa ja työnkuvaasi kuuluu toimisto-, sosiaali- ja tuotantotilojen siivous. Työajat sijoittuvat lauantai päiviin sekä arkisin klo 12-20:30, eli kyseessä on arkisin iltapainotteinen työ. Arkityöajat on joustavasti sovittavissa. Työsuhde on määräaikainen ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä.

Hakijoilta edellytämme motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, hyvää jaksamista ajoittain fyysisesti kuormittaviin työvaiheisiin, sekä hyvää suomenkielen taitoa. Lisäksi toivomme sinun olevan huumorintajuinen tiimipelaaja, joka pystyy ottamaan tehtävistään myös itsenäistä vastuuta.

Aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä olisi hyvä olla ja työtehtävään annetaan kattava perehdytys.

Mikäli koet kuvatun tehtävän sopivan juuri sinulle, lähetäthän hakemuksesi meille pikaisesti verkkosivujemme kautta www.amiko.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!