(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siistijä koti- ja toimistosiivoukseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

 

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista siistijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on vuodesta 2011 toiminut perheyritys, jolla on Pirkanmaan lisäksi toimipisteitä Etelä- ja Itä-Suomen alueella.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä aiempaa kokemusta siivousalan tehtävistä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden, sillä kohteet vaihtuvat päivän kuluessa ja ne sijaitsevat Tampereen sekä sen kehyskuntien alueella. Oman auton käytöstä maksamme verottajan mukaisen kilometrikorvauksen.

Työt tehdään pääosin parityönä. Kohteet ovat lähinnä toimistotiloja ja yksityistalouksia, työtehtäviin sisältyy siivoustöiden lisäksi tarvittaessa myös asiakkaiden henkilökohtaista avustamista.

Työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä työkohteiden määrä ja kellonajat ovat joustavasti sovittavissa ma-pe klo 7-17 välillä.

Työsuhde alkaa syyskuun 2018 aikana sopivan henkilön löydyttyä.

Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli tehtävä kiinnostaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Henkilöstöassistentti Mira Salomaa, puh. 045 132 0405 / mira.salomaa@workpower.fi

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi