Osa-aikainen sekä kokopäiväinen siivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdytkö itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta vaativassa tehtävässä?

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä OSA-AIKAISTA SEKÄ KOKOPÄIVÄISTÄ SIIVOOJAA Oulun Linnanmaalle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaamme tilojen ylläpitosiivous oppilaitosympäristössä. Toinen työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Osa-aikaisen työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja töitä tehdään kolmena päivänä viikossa 5 tuntia päivässä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 5-13. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.1.2020.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1329482
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu