(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Sales Trainee startup-yritykseen, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019
Oletko kiinnostunut myynnistä sekä startup-maailmasta? Yhdistä kiinnostuksesi kohteet, sillä Haituva Innovations tarvitsee sinua, joka haluat kehittyä myynnin parissa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä, omaat hyvät kommunikaatiotaidot sekä periksiantamattoman ja rohkean asenteen, saatat olla etsimämme henkilö. Hae tehtävään jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista Sales Traineeta Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Haituva Innovations Oy:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääsääntöiset työtehtäväsi liittyvät yrityksen Innoduel-tuotteen B2B-myynnin tukeen. Työtehtäväsi sisältävät muun muassa myyntikartoitusta (value proposing and closing), asiakkaiden kontaktointia sekä puhelimitse että sähköpostitse, sekä tapaamisten sopimista. Lisäksi järjestät erilaisia tapahtumia sekä kontaktoit niihin osallistujia.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Myyntikartoitus
* Asiakkaiden kontaktointi
* Tapaamisten sopiminen
* Tapahtumien järjestäminen
* Osallistujien kontaktointi


Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä myynnin parissa, ja samalla olla osa kiehtovan startup-yrityksen innostavaa ilmapiiriä!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen) sekä aiempaa työkokemusta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä. Olet myyntihenkinen ja omaat hyvät kommunikaatiotaidot sekä periksiantamattoman ja rohkean asenteen. Lisäksi on tärkeää, että sinulla on aitoa kiinnostusta ja innostusta startup-maailmaa kohtaan - olet siitä ajan tasalla.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutus (esim. kaupallinen)
* Aiempaa työkokemusta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä
* Periksiantamaton ja rohkea asenne
* Hyvät kommunikaatiotaidot
* Myyntihenkisyyttä
* Aitoa kiinnostusta ja innostusta startup-maailmaa kohtaan


Eduksi katsotaan, jos sinulla on ymmärrystä viestinnästä tai B2B-kokemusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 15-25 h/vko

Kesto: 12 kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 06.03.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Haituva Innovations Oy auttaa ihmisiä osallistumaan heille tärkeiden päätösten tekoon digitaalisen SaaS -työkalun Innoduelin avustuksella. Innoduel on superhelppo digityökalu osallistamiseen ja yhteiskehittämiseen, joka auttaa viestimään fiksummin ja johtamaan paremmin.

Innoduelin avulla kehitetään yhdessä. Sen avulla osallistuminen yhteisen teeman pohdintaan on vaivatonta, sekä suurelle joukolle että muutamalle osallistujalle. Innoduel auttaa, kun työnalla on esimerkiksi organisaation arvot, muutoksen johtaminen, henkilöstötutkimukset, tiimi- ja kehityspäivät, fasilitointi tai osallistava workshop. Innoduel toimii millä tahansa päätelaitteella, ilman asennusta. Yhteiskehittäminen ja yhteinen ideointi onnistuu myös tilasta, ajasta tai paikasta riippumatta.