(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen ryhmäavustaja iltapäiväkerhoon
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Haemme Kallion seurakuntaan Kallion ala-asteen kerhopisteeseen työntekijää iltapäiväkerhotyöhön. Työtä on vähintään 25h / viikko ajalla 7.8.-20.12.2019. Tiimissä tapahtuu työntekijämuutoksia vuodelle 2020, joten henkilöstöjärjestelyt siltä osin varmistetaan syksyn aikana.

Haemme ohjaajaa, jolla on tahto työskennellä lasten kanssa sekä osaamista ryhmän ohjaamisessa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja innostuneisuutta, vastuullisuutta ja hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Toimit kerhossa työparina ja ryhmäavustajana erityisenä vastuunasi on tukea lapsia, jotka tarvitsevat erityistä huomiota ryhmätilanteessa. Arvostammekin kokemusta tai koulutusta erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjaamisessa.
Kallion seurakunta haluaa tarjota alueen lapsille turvallisen tilan, iloisen kokemuksen seurakuntayhteydestä sekä kutsuvan ja laadukkaan iltapäiväkerhon. Kerhojemme maine alueella on hyvä ja haluamme kehittyä jatkuvasti. Ohjaajan työssä pääset suunnittelemaan toimintaa yhdessä useamman iltapäiväkerhonohjaajan kanssa. Tukenasi on myös osaava ja monitaitoinen työyhteisö. Työsuhde sijoittuu Elämä maailmassa -tavoitealueelle.

Toivomme, että Sinulla on alaan liittyvää koulutusta, mutta otamme huomioon myös työn tai muun toiminnan kautta osaamisen hankkineet. Palkkaus määräytyy tehtyjen tuntien mukaan kirkon virka- ja työehtosopimuksen ja vaativuusryhmän 402 perusteella.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukaisesti. Koeaika 1 kk.

Aloitamme haastattelut heti hakemusten saavuttua ja täytämme paikan sopivan löytäessämme, joten ole ripeä. Viimeinen päivä hakea on 27.6. kello 16, jolloin hakemusten tulee olla liitteineen Kirkko HR-järjestelmässä.