(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen rekrytointikonsultti Vantaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme Vantaalle rekrytointikonsulttia. Tehtävä on osa-aikainen ja kestää vuoden loppuun. Työsopimus tehdään valitun työntekijän ja Adeccon välille.

Työtehtäviisi rekrytointikonsulttina kuuluvat muun muassa rekrytointien hoitaminen alusta alkaen: ilmoitusten kirjoittaminen ja julkaisu, hakemusten läpikäynti ja puhelinhaastattelut sekä esimiesten tukeminen prosessin edetessä.

Sinulla on jo kokemusta rekrytoinneista vähintään vuoden ajalta. Pystyt hoitamaan rekrytointiprosessit itsenäisesti ja tehokkaasti. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Tuotat sujuvaa tekstiä suomeksi ja englanniksi.

Persoonana olet positiivinen, oma-aloitteinen ja ulospäin suuntautunut. Sinulla on korkea motivaatio ja haluat oppia uutta. Teet työtäsi itsenäisesti ja saat valmista aikaan. Et kaihda myöskään rutiinitehtävien tekemistä. Kannat vastuuta tekemisistäsi ja haluat omalla työlläsi helpottaa muiden työntekoa.

Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus www.adecco.fi -sivuilla. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Mia Kettunen numerosta 040 845 1012. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakkaan tehtävänimike:  Rekrytointikonsultti


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mia Kettunen, 040 845 1012


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO