(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen rekrytoija Jyväskylään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018Työn kuvaus:
  Etsimme ammattitaitoista rekrytoijaa kansainväliselle asiakasyrityksellemme Jyväskylään. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen ensimmäsen vuoden aikana n 60-80%, jatkossa 50%.  Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa.
   
Odotamme sinulta  kokemusta itsenäisestä rekrytointiprosessien hoidosta. Olet kokenut haastattelija, tunnet hyvin eri hakukanavat, etenkin LinkedInin ja osaat hyödyntää niitä. Sinulla on hyvä, olemassa oleva hakijaverkosto ja olet työssäsi osaajapooleja. Osaat toimia kansainvälisessä organisaatiossa ja englannin kielen taitosi on erinomaisella tasolla samoin kuin  IT taitosi. Sinulla on myös kokemusta erilaisista rekrytointijärjestelmistä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää erittäin nopeaa oppimiskykyä,  erinomaisia organisointi- ja priorisointitaitoja, työskentelyotteeltasi olet huolellinen, toimeentarttuva ja viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä.
 
Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä huolehdit osaltasi koko rekrytointiprosessin hoitamisesta aina työpaikkailmoitusten julkaisuista, haastatteluihin ja henkilövalintoihin.  Vastaat rekrytointiprosesseista palvellen liiketoimintayksiköitä ja toimit konsultoivassa roolissa siten, että organisaation tarpeet täytetään ammattitaidolla. Tehtäviisi kuuluu myös rekrytointiin liittyvää seurantaa ja raportointia.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työkentän kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa, jossa pääset mukaan kehittämään paitsi omaa osaamistasi myös yrityksen rekrytointia ja resursointia. Töitäsi tulet tekemään Adeccon toimipisteessä Jyväskylässä, mutta työhösi sisältyy jonkin verran myös matkustamista, joten ajokortti ja oma auto on välttämättömiä.
 
 
Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccossa Tea Heinola p 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi Hae paikkaa sivujemme kautta mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Recuiter


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heinola Tea, 0400 451 039


Toimipaikka:  Jyväskylä