(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen rakennussiivooja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Haemme asiakkaallemme rakennussiivoojaa Tampereelle eri kohteisiin. Työ tapahtuu arkipäivisin ja kyseessä on osapäivätyö, työaika klo 7.00-15.30 välillä. Tunteja tulee viikossa n. 15-25 h, mahdollisesti myös enemmän. Työtä on tarjolla toukokuulle 2018 saakka, hyvälle ja osaavalle tekijälle todennäköisesti pidempään.

Työ sisältää uudis-/saneerauskohteiden loppusiivousta. Kohteet luovutetaan asiakkaille suoraan siivouksen jälkeen, joten laadukas työnjälki on avainasemassa. Työ tapahtuu pääasiassa sisätiloissa.

Vaatimukset:
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Reipas työote
- Ajokortti ja auto käytössä työmatkoihin
- Vastuuntunto omasta työstä
- Hyvä suomen kielen taito

Eduksi:
- Aiempi työkokemus rakennussiivouksesta

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä!

Ollaksesi mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa, käy ensisijaisesti täyttämässä hakemuksesi nettisivuillamme osoitteessa http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/
tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköisesti osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi.

Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme yhteydenottoa sähköpostilla, mikäli sinulla on kysyttävää tästä työpaikasta tai yleensä työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.


Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.