Osa-aikainen rakennussiivooja Tampereen keskustaan
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Hei rakennussiivooja tai siksi haluava! Nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa rakennussiivoojan työt osa-aikaisesti uudispuolen rakennustyömaalla Tampereen keskustassa!

Rakennussiivoojana tulet huolehtimaan työmaan turvallisuudesta ja siisteydestä, siivoten kulkuväyliä, kantaen tavaroita, lajitellen roskia sekä avustaen erinäköisissä aputöissä. Emme vaadi sinulta aiempaa rakennusalan kokemusta, sillä työtä opit tekemällä ja hyvällä työasenteella pärjäät varmasti. Otamme haussa huomioon niin rakennussiivouksesta kiinnostuneet uudenoppijat kuin vuosia alalla työskennelleet ammattilaisetkin.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja töitä on tarjolla pidempäänkin. Työaika normaalisti ma-pe kello 7-15.30. Palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan Rakennusalan TESiä noudattaen. Työhön tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, jonka voit helposti suorittaa päivän verkkokurssina. Kursseihin pääset tutustumaan täältä.

Me WorkPowerilla tulemme toimimaan työnantajanasi, ja kauttamme tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, jonka ansiosta voit helposti vaikuttaa omiin työpäiviin ja työnmäärään. Tarjoamme sinulle hyvän ja kattavan alkuperehdytyksen, laadukkaat työvaatteet ja -varusteet sekä ammattitaitoisen ja luotettavan HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Lisäksi pääset nauttimaan raskasta työtä tasapainottavista työsuhde-eduista.

Sano kyllä uusille haasteille ja lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta. Tämän jälkeen voit soittaa haastatteluaika suoraan rekrytointivastaavalta.

Yhteydenottoa odotellen, HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, siivoustyö, rakennussiivous, rakennussiivooja keikkatyö, osa-aikainen, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499501
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere