Osa-aikainen rakennussiivooja Tampereelle!
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Hei rakennussiivooja tai siksi haluava! Nyt olisi loistava tilaisuus aloittaa rakennussiivoojan työt osa-aikaisesti uudispuolen rakennustyömaalla Tampereella!

Rakennussiivoojana tulet huolehtimaan pääasiassa työmaan turvallisuudesta ja sen siisteydestä, siivoten kulkuväyliä ja auttaen erinäisissä tehtävissä. Emme vaadi sinulta aikaisempaa rakennusalan kokemusta, sillä alkuun pärjäät hyvän ja kattavan perehdytyksen avulla ja töitä opit tekemällä. Otamme haussa huomioon niin rakennussiivouksesta kiinnostuneet uudenoppijat kuin vuosia alalla työskennelleet ammattilaisetkin. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti, jonka voit helposti suorittaa päivän verkkokurssina - täältä.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja töitä on tarjolla pidempäänkin. Kauttamme voit työskennellä esimerkiksi parina-kolmena päivänä viikossa tai viikko-viikko systeemillä. Työaika arkipäivisin ma-pe kello 7-15.30, ja välillä viikonloppuisinkin. Palkan maksamme tekijän ammattitaidon mukaan Rakennusalan TESiä noudattaen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, joten sovitun työn valmistuessa saat myös mahdollisuuden siirtyä asiakasyrityksemme toiseen kohteeseen. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet, raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut sekä ammattitaitoisen ja välittävän HR-tiimin avun koko työsuhteesi ajaksi!

Sano kyllä uusille haasteille ja lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, siivoustyö, rakennussiivous, rakennussiivooja keikkatyö, osa-aikainen, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507477
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere