(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Kiinnostaa raksa-ala, mutta ei oikein tiedä mistä alkaa! No tästä!

Rakennusaputyöntekijän työnkuvassa juuri asenne ratkaisee ja avittaa menestykseen. Et siis välttämättä tarvi aikaisempaa kokemusta alalta, sillä jos olet motivoitunut, työtä pelkäämätön, sisukas ja oma-aloitteinen, työ kyllä opettaa sinua. Mikäli sinulta kokemusta jo alalta löytyy, arvostamme tietysti myös sitä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti rakennustyömailla vaaditaan. 

Rakennusapumiehen työtehtävät ovat kovinkin monipuolisia ja työmaasta riippuvia. Keskeisiä tehtäviä ovat esimerkiksi ylläpitosiivous, haalaus, rakennusjätteen lajittelu ja lapionti. Appari voi päästä myös toimimaan avustajana kokeneille tekijöille, jolloin opit käytännössä rakentamisen eri työvaiheista!

Työtunnit sijoittuvat pääosin arkipäiville ja painottuvat aamuun, 7-15:30 ajalle. Palkkaus määräytyy TES ja kokemuksesi mukaan, joten kerrothan meille työhistoriastasi hakemuksessasi! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, autamme mielellämme! Laita hakemus nettisivujemme kautta ja ota yhteyttä,

HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

WorkPower on vuonna 2003 perustettu vakavarainen, kotimainen yritys. Panostamme työntekijöidemme tyytyväisyyteen ja palvelun laatuun. Meiltä saat kilpailukykyisen, omaan ammattitaitoosi perustuvan palkan, laadukkaat työvermeet työsuhteesi ajaksi, sekä asiantuntevan raksatiimin avun työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Hae riveihimme jo tänään! 

Avainsanat: raksa, rakennusaputyöntekijä, appari, Pirkanmaa, Tampere