(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2020

Päivät kirkastuu ja rakennustyömaat lisääntyy! Me WorkPowerilla etsimme nyt osa-aikaisia rakennusaputyöntekijöitä työskentelemään Tampereen työmaalle.

Rakennusaputyöntekijältä ei vaadita aikaisepaa kokemusta alalla, sillä tässä työssä menestymiseen riittää työtä tekevä asenne, omatoimisuus ja ahkeruus! Rakennusaputyöntekijän pesti onkin hyvä paikka tutustua ja oppia raksa-alasta. Mikäli siis intoa ja aitoa kiinnostusta löytyy, hae meille!

Rakennusapumiehen työtehtävät ovat vaihtuvia ja monipuolisia. Keskeisiin tehtäviin kuuluu työmaan ylläpitosiivous, rakennusjätteen kerääminen ja lajittelu, lapiointi ja haalaus. Apparit saavat joskus toimia myös ammattimiesten apuna, jolloin näkevät miten asiat käytännössä hoituvat!

Rakennustyömaalla työskennellään pääasiassa arkisin klo. 7-15.30. Meillä työntekijät saavat itse vaikuttaa omiin työaikoihinsa oikein joustavasti. Palkkamme pohjautuvat kokemukseesi rakennusalan TES mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Rakennustyömailla työskenteleviltä vaaditaan työturvallisuuskortti. Mikäli sinulla ei vielä korttia löydy, voit kurkata lähialueesi koulutukset kätevästi täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/pirkanmaa

WorkPower on jo yli 15 vuotta työllistänyt rakennustyöntekijöitä! Jokainen WorkPowerin työntekijä saa itselleen sopivat ja laadukkaat työvarusteet työsuhteensa ajaksi. Lisäksi osaava raksatiimimme auttaa ja tukee työntekijöitämme päivittäisissä työasioissa! Järjestämme myös yhteistä tekemistä säännöllisesti työsuhde-etujemme lisäksi.

Sano siis sinäkin KYLLÄ uusille työelämän kokemuksille ja liitty meidän joukkoomme!

Yhteydenotot: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: raksa, rakennusaputyöntekijä, appari, Pirkanmaa, Tampere