Osa-aikainen projektityöntekijä Nordstock Ltd Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019
Etsitkö osa-aikaista työtä, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisen projektin parissa? Omaatko myynnillisen ajattelutavan? Etsimme oma-aloitteista ja idearikasta osa-aikaista projektityöntekijää Nordstock Ltd Oy:lle. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten! Etenemme heti sopivien henkilöiden haettua tehtävään.
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista (15h/vko) projektityöntekijää Nurmijärvelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Nordstock Ltd Oy:lle.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana mielenkiintoista projektia. Pääpaino työssä on työskentely asiakasrekisterin parissa, jonka päivittämisestä vastaat. Lisäksi mahdollisuuksien mukaan olet mukana verkkosivujen uudistusprojektissa. Suunnittelet ja ideoit mitä verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavilla voidaan viestiä. Vastaat myös asiakkaille lähetettävän uutiskirjeen rakentamisesta.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Asiakasrekisterin päivittäminen
* Sisällön suunnittelu sähköisiin kanaviin
* Verkkosivujen päivittäminen kuten kuvien lisääminen
* Uutiskirjeen tuottaminen


Tässä tehtävässä pääset työskentelemään ulkomaan kauppaan keskittyneessä yrityksessä yhdessä tiiviin tiimin kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on henkilö, jolla on kertynyt hieman työkokemusta markkinoinnin tehtävien tai myynnin parista. Ymmärrät digitaalisen markkinoinninperusteet ja tuotat sujuvasti erillaista sisältöä sähköisiin kanaviin. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kiellellä. Luonteeltasi olet organisointikykyinen ja haluat kehittää omaa osaamistasi eteenpäin. Olet idearikas ja viet työtäsi itsenäisesti eteenpäin.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Aikaisempaa työkokemusta esimerkkisi myynnin tai markkinoinnin parista
* Hyvät organisointi taidot
* Hallitset Microsoft Office ohjelmat
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta toimialalta (kalusteet / sisustus) tai sujuva ruotsin kielen osaaminen. Tehtävä sopii erinomaisesti myös sisustussuunnittelun tai esimerkiksi rakennusarkkitehti opiskelijoille.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 15h /vko

Kesto: 23.07.2019 asti

Paikka: Nallekuja 5, 01900 Nurmijärvi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.3.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Nordstock Ltd Oy toimii erilaisten pinnoitemateriaalien maahantuojana, tukkukauppiaana ja projektitoimittajana. Toimitamme sisustusmateriaaleja rakentamisen tilaratkaisuihin sekä pinnoitemateriaaleja kaluste- ja huonekaluteollisuudelle. Asiakkaitamme ovat mm. kalusteteollisuus, rakennuttajat, rakennusliikkeet, puusepänliikkeet, sisustusarkkitehdit ja -suunnittelijat, projektisisustajat sekä sisustusurakoitsijat.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253316
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nurmijärvi