(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen projektiassistentti talouden ERP-uudistushankkeeseen, OP Ryhmä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021
Etsimme asiakkaallemme kattavaan hankkeeseen projektiassistenttia. Tehtäväsi on monipuolinen ja sinulla on mahdollisuus laajentaa rooliasi kehittyessäsi. Tehtävä sopii sinulle, mikäli nautit tarkkuutta vaativista tehtävistä, datan käsittely kiinnostaa sinua, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Lue lisää tehtävästä ja lähetä meille hakemuksesi pian, etenemme rekrytoinnissa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Roolissasi hoidat monipuolisia tehtäviä laajaan projektiin liittyen. Työtehtäväsi liittyvät käytännössä erilaisiin datan tarkasteluihin, validointeihin ja testauksiin sekä dokumentointiin projektin vaiheistuksen ja etenemisen mukaisesti. Toimit asiantuntijoiden ohjeistuksessa ja apuna erilaisissa avustavissa tehtävissä.

Tarjoamme


* Monipuolinen työnkuva ja mahdollisuus kehittyä työn mukana
* Pääset osaksi laaja-alaista uudistushanketta sekä moniosaajatiimiä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Datan käsittely ja testaus
* Dokumentointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen)
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
* Hyvä Office-ohjelmien hallinta, erityisesti Excel


Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus talouteen liittyvistä tehtävistä ja projektikokemus, sekä aikaisempi kokemus SAP Talous -järjestelmästä.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Joustava
* Huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, minimitunnit 20h/vko
* Sijainti: Vallila, Helsinki + toistaiseksi etätyö 100%
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä OP Osuuskunta puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tutustu täällä