Osa-aikainen projektiassistentti infrahankkeiden pariin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme osa-aikaista projektiassistenttia auttamaan yrityksen hankkeisiin ja projekteihin liittyvissä toimistotehtävissä. Rooli on hyvin mielenkiintoinen, sillä se tarjoaa näköalapaikan Suomen suurimpiin projekteihin silta- ja väylähankkeiden parissa. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla jo hieman kokemusta infrahankkeiden parissa työskentelystä sekä rohkea ja itseohjautuva työskentelyote, sillä työ suoritetaan pääasiassa itsenäisesti etänä. Lue tehtävästä tarkemmin alta!
KUVAUS
Tehtävä on hyvin monipuolinen ja tulet hoitamaan toimiston juoksevia paperitöitä, yrityksen taloushallintoa, laadit asiakirjoja sekä osallistut projektitoimintaan. Tehtävä on osa-aikainen ja tunteja on tarjolla noin 15 viikossa. Töitä on mahdollisesti tarjolla tulevaisuudessa enemmänkin. Tehtävä suoritetaan etänä, jonka vuoksi voit itse määrittää missä työskentelet.

Tarjoamme


* Näköalapaikan Suomen suurimpiin projekteihin
* Vapautta suorittaa työtä missä vain
* Vastuuta taitojen karttuessa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakirjojen laatiminen (pöytäkirjat, urakkasopimukset)
* Projektien talousseuranta
* Muut taloushallinnon tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on jo valmistunut tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Hänellä on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä infrahankkeiden parissa vähintään yhden vuoden ajalta. Hän on itsenäinen työntekijä, mutta uskaltaa kysyä apua tarpeen vaatiessa. Tämän lisäksi etsimämme henkilö kommunikoi sujuvasti suomeksi ja hallitsee Office -työkalujen käytön.

Etsimämme henkilö on:


* Rohkea
* Itsenäinen
* Nopea oppimaan


Muuta tietoa


* Aloitus: 1.2.2020
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Pääkaupunkiseutu, etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntija, jonka päätoimiala on väylä- ja siltahankkeiden projektinjohto- ja valvontapalvelut. Yritys tuottaa toimeksiantoja suoraan rakennuttajille tai yhteistyössä suurten konsulttitoimistojen kanssa. Yritys kuuluu Tilaajavastuu.fi Luotettava Kumppani- palveluun.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1323127
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki