(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen projektiassistentti Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019
Pystytkö heittäytymään erilaisiin projektitehtäviin ja viemään tehtäviä oma-aloitteisesti eteenpäin? Kiinnostaako sinua osa-aikainen työ kiinteistöalalla? Asiakasyrityksellemme haetaan osa-aikaista projektiassistenttia projektipäälliköiden oikeaksi kädeksi ja osaksi energistä sekä dynaamista työyhteisöä. Tämä joustava työ on ideaali korkeakouluopiskelijalle ja tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään uralla eteenpäin. Lue lisää ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista projektiassistenttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Unrealer Oy.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset toimimaan projektipäälliköiden oikeana kätenä. Työnkuvaasi kuuluvat lyhyet projektitehtävät asiakasrajapinnassa sekä erilaisia toimistotehtäviä. Tehtävässä kommunikoidaan sekä suomeksi että englanniksi. Työnkuvaa on mahdollista muokata valitun henkilön mielenkiinnon mukaan yrityksen erilaisiin tukitoimintoihin.

Työtehtäviisi kuuluu:


* projektipäälliköiden avustavat tehtävät
* monipuoliset toimistotehtävät
* projektitehtävät asiakasrajapinnassa


Tehtävä sopii sinulle joka etsit monipuolista ja joustavaa työtä esimerkiksi opiskeluiden oheen. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kasvamaan ja kehittymään eteenpäin urallasi. Asiakasyrityksemme toimii kiinteistömarkkinoinnin toimialalla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on heittäytymiskykyinen ja oma-aloitteinen korkeakouluopiskelija. Etsimällämme henkilöllä on jotain aiempaa työkokemusta esimerkiksi kesätöistä. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta kiinteistöalaa kohtaan. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät taidot MS Officesta, erityisesti Excelistä ja Powerpointista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kirjallista ja suullista kielitaitoa. Hae tätä paikkaa, jos haluat päästä kehittämään omaa osaamistasi monipuolisissa projektitehtävissä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuvat korkeakouluopinnot (opinnot voivat olla kesken)
* Hieman aiempaa työkokemusta
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Hyvät MS Office -taidot (erityisesti Excel & Powerpoint)
* Sujuva suomen- ja englannin kielitaito
* Kiinnostusta kiinteistöalaa kohtaan


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta toimistoalan tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 15h/vko, kesällä mahdollisuus tehdä enemmän tunteja

Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Unrealer Oy on yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2014, kun kahden kiinteistöalan osaajan ajatukset kohtasivat Aalto-yliopiston uumenissa. Siitä lähtien Unrealer on mullistanut alaa ja on nykyään Suomen johtava kiinteistömarkkinoinnin asiantuntija sekä sisällöntuottaja. Yrityksen tavoitteena on kansainvälistyä ja kasvaa vauhdilla Euroopan johtavaksi kiinteistomarkkinoinnin toimijaksi. Unrealer on tuottanut markkinointimateriaalia jo yli 5000 kohteeseen aina yksityisista kodeista mittaviin rakennusprojekteihin. Yrityksessä työviihtyvyys ja -hyvinvointi ovat tärkeässä asemassa. Tämän energisen työyhteisön toimitilat sijaitsevat Helsingin keskustassa.