(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen porrassiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä? Meillä niitä on tarjolla! Etsimme 
 
OSA-AIKAISTA PORRASSIIVOOJAA
 
Kirkkonummen alueelle. Työkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-13, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä. Asiakaskohteet sijaitsevat kävelyetäisyydellä, mutta ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.
 
Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! 
 
Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 
 
Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.