(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen porrassiivooja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme osa-aikaista porrassiivoojaa Helsinkiin. Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti.
Töitä tullaan tekemään 2-3 päivänä viikossa (arkisin) ja päiväsaikaan. Viikoittainen työtuntimäärä on arviolta 15-22,5h.

Etsimällämme työntekijällä on mieluiten aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja omistaa ajokortin. Toivomme hakijalta itsenäistä, reipasta ja aikaansaavaa työotetta.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsopimus tehdään Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa, eli kyseessä on henkilöstönvuokraus.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.