(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen porrassiivooja Jyrkkälään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 


PORRASSIIVOOJAKSI

 

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Turun seudulle, tarkemmin Jyrkkälään. Tässä tehtävässä pääset kiertämään monipuolisia porraskohteita alkaen aamulla kello 7.00. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin ja tunteja kertyy päivässä 5h eli koko viikon saldoksi tulee n.25h.

 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja osaat käyttää pelisilmää siivouksen laaduntarkkailussa. Myös hyvä fyysinen kunto on ehdoton valttikortti, koska työpäivän aikana askeleita ja portaiden nousuja tulee paljon!

 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. 

  

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseisiin tehtäviin täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.