(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen pitopalvelukokki, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakkaallemme osa-aikaista pitopalvelukokkia Helsingin Malmille.


Asiakasyrityksemme on toiminut alallaan jo yli 30 vuoden ajan. Heidän kauttaan voi tilata ruoat ja tarjoamiset niin muisto- kuin juhlatilaisuuksiinkin.


Nyt haemme mukavaan ja tiiviiseen työyhteisöön uutta työntekijää. Kyseessä on ainakin alkuun osa-aikainen työ (on myös mahdollista, että tietyn määräajan jälkeen osa-aikainen työ muuttuu kokopäiväiseksi). Työtunteja tulee olemaan arviolta 20-25 tuntia viikossa ja työskentelypäivät tulevat ajoittumaan ti-la päiville.


Toivomme pitopalvelukokilta aiempaa työkokemusta samankaltaisesta työstä. Ja mikäli sinulla on suoritettuna työtä tukeva tutkinto, katsomme sen eduksi. Hygieniapassi tulisi löytyä. Ajokortti ei ole välttämätön, mutta toki sekin on plussaa, sillä välillä saatamme tarvita lisäksi apua pitopalvelutarjoamisten kuljetuksiin.


Etsimämme työntekijä on oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, huolellinen ja omaa hyvän asenteen työntekoa kohtaan. 


Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta.

Palkkaus menee työehtosopimuksen mukaan ja aiempi osaaminen sekä ammattitaito otetaan huomioon. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Heidi Yrjä, heidi.yrja@nordic.fi.


Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.