(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Palvelumyyjä Lappeenrannan SOL Pesulamyymälään
SOL Pesulapalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
SOL Pesulapalvelut Oy hakee iloista, asiakaspalvelusta kiinnostunutta palvelumyyjää Lappeenrannan SOL pesulamyymälään.
Työtehtävät käsittävät pesulatoimintaan liittyviä tehtäviä; pyykin pesemistä, silittämistä sekä asiakaspalvelua. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 9-18 välille. Työtunnit vaihtelevat 10 -37,5 tuntia / vko. Työ on vakituinen.

Myyntihenkisyys, reippaus ja iloisuus kuvaavat etsimäämme henkilöä. Tehtävään koulutetaan, joten tehtävässä suoriutuminen ei vaadi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tekstiilien tuntemus ja asiakaspalvelukokemus ovat eduksi. Työskentelykieli on suomi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sanna Lavonen ( sanna.lavonen@sol.fi)
Haastatteluihin kutsutaan hakemusten perusteella.

SOL on suuri suomalainen, vakavarainen palvelualan perheyritys. SOL-konserni toimii siivous-, kiinteistö-, toimitila- ja turva-, henkilöstövuokraus- sekä pesulapalveluiden alalla Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.