Osa-aikainen palveluasiantuntija, Sato, Helsinki
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2021
Etsimme asiakaskohtaamisista innostuvaa osa-aikaista PALVELUASIANTUNTIJAA asiakkaallemme SATOlle.

Palveluasiantuntija toimii SATOn asiakaspalvelutiimissä Käpylän toimipisteessä, mutta työtä on mahdollisuus tehdä osittain myös etänä.
Työskentelet auttaen asiakkaita asumiseen ja kotiin liittyvissä kysymyksissä. Yhteydenotot liittyvät asunnon hakemiseen, vuokranmaksuun, vikailmoituksiin ja yleisiin asumisasioihin. Siispä palveluasiantuntijana olet monipuolinen asumisen asiantuntija ja erittäin tärkeässä roolissa laadukkaan palvelukokemuksen tuottajana. Tämän lisäksi voit satunnaisesti myös tuurata SATOn toimipisteessä City Centerissä front-tiskillä palvellen asiakkaita kasvotusten.

Meille on tärkeää, että olet luonteva ja rohkea vuorovaikuttaja puhelimessa ja viestit ihmisläheisesti myös sähköpostilla, chatissa ja Facebookissa. Työskentelytapasi on asiakaskeskeinen ja teet kaikkesi löytääksesi asiakkaamme kannalta parhaan ratkaisun. Arvostamme nopeaa reagointikykyä ja tehokasta työskentelyotetta jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa, sekä kykyä johtaa omaa työtä paineenkin alla.

Kyseessä on 6 kuukauden määräaikainen ja osa-aikainen työsuhde. Työsuhteen jatko on mahdollinen. Töitä on tarjolla 15 tai 20 h/vko (n. 2-3 päivää/vko) ja työtä tehdään pääasiassa arkisin ma-to klo 8-20, pe 8-18 ja la-su 10-16 välillä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan työtekijän ja StaffPoint Oy:n välille.

Edellytämme sinulta:

- Asiakaskeskeisyyttä - teet kaikkesi löytääksesi asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun
- Taitoa kuunnella ja lukea asiakkaan tarpeita
- Myynnillistä otetta
- Positiivista ja proaktiivista otetta
- Kykyä viestiä luontevasti ja ihmislähtöisesti niin puhelimessa kuin sähköisestikin
- MS Office -ohjelmiston hallintaa
- Suomen lisäksi myös englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

- Kattavan perehdytyksen
- Kilpailukykyisen palkan
- Joustavuutta työaikojen osalta
- Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä, ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse. Ensimmäinen haastattelu toteutetaan videohaastatteluna, johon lähetämme kutsun sähköpostitse. Seuraathan siis myös sähköpostiasi.

Avainsanat: #palveluasiantuntija #cc #contactcenter #asiakaspalvelu #asiakaspalvelija #SATO

Yhteystiedot:

Sanna Apiainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
045 7881 5660
sanna.apiainen@staffpoint.fi

Lisätietoja yrityksestä:

SATO on vastuullinen vuokranantaja, jolla on merkittävä rooli kaupungistumiskehityksen mahdollistajana ja asumisratkaisujen tarjoajana. Omistuksessamme on yhteensä noin 26 400 asuntoa maan suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa. Kasvatamme asuntotarjontaa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa, joihin suurin osa muuttoliikkeestä kohdistuu.

Tavoitteenamme on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja palvelut sekä erinomainen asiakaskokemus. Kehitämme monipuolisia asumisratkaisuja erilaisiin asumistarpeisiin sekä tuotamme asiakkaillemme arkea helpottavia etuja ja elämyksiä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot