(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen palkanlaskija Tilitoimisto Lindgrenille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019
Etsimme osa-aikaista palkanlaskijaa Tilitoimisto Lindgrenille! Tulet huolehtimaan palkanlaskusta ja siihen liittyvistä taloushallinon työtehtävistä. Käytät työssäsi Visma Fivald -ohjelmaa. Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi AMK tai merkonomi) ja olet jo kerryttänyt kokemusta palkanlaskennasta. Lue lisää ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista palkanlaskijaa Espoon Leppävaaraan sekä Herttoniemeen Helsinkiin. Tulet työskentelemään molemmilla toimipisteillä yhteensä 3 päivää viikossa.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Tilitoimisto Lindgrenillä.
TYÖNKUVA
Palkanlaskijana pääset tekemään kokonaisvaltaista ja monipuolista työtä. Olet esimerkiksi aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja selvität heidän palkanlaskutietojaan. Lisäksi vastaat asiakkaiden palkka-asioihin liittyviin kysymyksiin sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakasyrityksellämme on käytössä Visma Fivald -ohjelma, jonka osaaminen katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta tärkeintä on, että olet tottunut laskemaan palkkoja.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Palkanlaskenta
* Muut taloushallinnon tehtävät esim. lomapäivien laskeminen
* Yhteydenpito asiakkaisiin


Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden etätyöhön, hyvän työilmapiirin, ammattitaitoiset kollegat sekä etenemismahdollisuuksia.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi AMK tai merkonomi) ja olet tottunut tekemään palkanlaskentaa esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden merkeissä tai olet jo kokeneempi konkari. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja uskallat kysyä, jos sinulla herää kysymyksiä. Olet yhteydessä niin palkansaajiin, kuin muihin tahoihin, jonka vuoksi tehtävässä menestyminen vaatii myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Työkielenäsi on suomi, mutta käytät myös englantia viestitse ja puhelimitse. Olet sujuva Excelin käyttäjä sekä opit nopeasti käyttämään tietojärjestelmiä. Osaat mahdollisesti käyttää jo Visma Fivaldia kirjanpidossa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Kokemusta palkanlaskennasta vähintää 6kk
* Tarkka ja asiakaspalveluhenkinen työote
* Sujuva suomen kielen taito sekä hyvät englannin kielen taidot


Eduksi katsotaan myös, jos kommunikoit sujuvasti venäjäksi tai sinulla on muuta aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävien parista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 22h/viikko, 3 päivää viikossa

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Leppävaara, Espoo / Herttoniemi, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Tilitoimisto Lindgren on yritys, joka tarjoaa yli 15 vuoden kokemuksella asiantuntevia taloushallinnon palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille sekä yhdistyksille. Pyrimme pysyviin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin tarjoamalla henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua sekä kehittämällä jatkuvasti toimintaamme ja palveluitamme.