(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen pakkasvarastotyöntekijä
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Haluaisitko päästä vaikuttamaan työpanoksella palkkatasoosi? Haluatko päästä työskentelemään huikeassa ja kannustavassa työporukassa?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tuusulaan osa-aikaisia keräilijöitä pakkasympäristöön. Työssä pääset tekemään pakkaselintarvikkeiden lista- ja tarrakeräilyä noin -25 asteisessa ympäristössä. Töitä on mahdollista tehdä aamu- ja/tai iltavuoroissa arkisin klo 6-23 välillä. Töitä on tarjolla aluksi osa-aikaisesti noin 1-4 vuoroa viikossa. Työssä on aloitus mahdollisimman pian ja töihin tulisi pystyä sitoutumaan vähintään vuoden loppuun saakka.

Työssä pärjääminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta varastotyöstä, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys työpaikalla. Pakkasessa työskentely voi olla välillä fyysisesti raskasta ja tehtävä edellyttää hyvää peruskuntoa sekä ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta päästä työskentelemään joustavasti pakkasvarastossa, jätä hakemuksesi heti. Paikkoja on auki useampia ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.