(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen pakkaaja Espooseen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Toimenkuva
VMP Varamiespalvelu on 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 4 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 16 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi

Osa-aikainen pakkaaja Espooseen!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaista pakkaajaa Espoon Nuijalaan. Päätyötehtäviisi kuuluvat tuotteiden keräily sekä pakkaaminen ja satunnainen hyllyttäminen. Tuotteet ovat kevyitä. Töitä on tarjolla noin 25h/vko, joten homma sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.
Odotamme sinulta
Aikaisempi kokemus varastosta on eduksi, mutta ei ole vaatimus. Aimo annoksella positiivista asennetta sekä reippaalla, tunnollisella ja tarkalla työskentelyotteella pääset pitkälle.
Muut tiedot
Tarjoamme noin 4-6 kk määräaikaisen työsuhteen, jatko mahdollinen. Vuorot sijoittuvat arkipäiville ja työaika on noin klo 8-16. Työvuorot ovat sovittavissa joustavasti asiakkaan kanssa. Palkkaus kaupan TES:n mukaan. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian, joten älä aikaile hakea!

Hae tehtävää täyttämällä VMP:n sähköinen työnhakulomake osoitteessa www.vmp.fi. Liitä siihen CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka ” Osa-aikainen pakkaaja Espooseen!". Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15 HR-koordinaattori Essi Mäkinen 040 307 5107 tai essi.makinen@vmp.fi.
Kesto
Toukokuun loppuun, jatko mahdollinen
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.02.2019 mennessä.