Osa-aikainen ostolaskujen käsittelijä
Moventas Gears Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Moventas Gears Oy:lle osa-aikaista ostolaskujen käsittelijää! Työajat ovat joustavat ja työ sopii loistavasti esimerkiksi opintojen oheen.

Pääasialliset työtehtävät ovat ostolaskujen käsittelyä ja reskontran hoitoa. Mikäli sinulta kuitenkin löytyy kiinnostusta, pääset mahdollisuuksien mukaan tekemään myös muita taloushallinnon töitä, kuten kirjanpitoon liittyviä tehtäviä. Etsimämme henkilö on itsenäinen ja aloitekykyinen persoona, joka kysyy tarvittaessa apua ja pärjää tehtävissä mielellään myös englannin kielellä. Mikäli olet esimerkiksi alan opiskelija tai sinulla on muuten hankittua kokemusta ostolaskujen käsittelystä, voit olla etsimämme henkilö!

Työtä on tarjolla 15-20 tuntia viikossa, ja työajat ovat joustavat perehdytyksen jälkeen. Työtä on tarjolla noin kuudeksi kuukaudeksi. Toivoisimme sinun aloittavan viimeistään vuoden vaihteessa, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Moventaksella sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis porukka ja sinut perehdytetään työhösi hyvin.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 7.12.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Aleksi Arjakka, puh. +358 40 027 8937.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528367
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Arjakka (aleksi.arjakka (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Jyväskylä, Jyväskylä