Osa-aikainen ostohenkilö Vantaalle (20-37,5h/vko)
Temp-Team Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021
KUVAUS TEHTÄVÄSTÄ

Etsimme terveysteknologia-alan asiakasyrityksellemme ostohenkilöä Vantaan Koivuhakaan. Pääasiallisena työnkuvanasi on tukea yrityksen ostajaa mm. erilaisissa selvityksissä esimerkiksi tuotannon ja talousosaston puolella sekä saldojen tarkistuksissa. Olet yhdessä ostajan kanssa yhteydessä toimittajiin, jonka lisäksi esimerkiksi laaduntarkastukseen liittyviä selvitettäviä asioita saattaa tipahtaa pöydällesi. 

Ostajan oikeana kätenä toimimisen lisäksi ostohenkilönä pääset auttamaan myös vastaanoton ja kokoonpanon/pakkauksen tehtävissä. Käsiteltävät komponentit ja tuotteet ovat pienehköjä ja kevyitä. Vastaanotossa on mahdollista päästä tuuraamaan esimerkiksi loma-aikoina. Kokoonpanon ja vastaanoton tehtävistä huolimatta painotuksena on toimia ostajan apuna.  Kaikkeen tähän sinut perehdytetään huolella!

Tarjoamme 6 kuukauden määräaikaisen työsopimuksen, jonka jälkeen jatko on todennäköinen. Työ on osa-aikainen päivätyö (n. 20-30h/vko). Työajat ovat arkisin klo 8-16. 


MILLAISTA OSAAJAA ETSIMME?

Tehtävässä menestyäksesi tärkeintä on, että olet tarkka ja huolellinen tekijä sekä omaat reippaan asenteen työtä kohtaan. Myös tiimityötaidoista on sinulle tässä tehtävässä hyötyä. Osa-aikaisen työn luonteen takia voit olla esimerkiksi hankinnan opiskelija.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen sekä hyvää, erityisesti kirjallista englannin kielen taitoa sekä perustason IT-osaamista. Käytössäsi tulee olemaan MS Officen työkalujen lisäksi Business Central -järjestelmä.


LISÄTIETOJA

Valittu henkilö työllistyy osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen TEMP-TEAMille. Toivottu aloitus marraskuun 2021 alussa. Mikäli koet osa-aikaisen ostohenkilön tehtävän omaksesi, jätäthän hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Työnhakijat – Avoimet työpaikat - Osa-aikainen ostohenkilö Vantaalle (20-37,5h/vko).

Rekrytointia TEMP-TEAMillä hoitaa HR Consultant Essi Mäkinen. Essi vastaa mielellään lisätiedusteluihin puhelimitse 040 567 3192 tai sähköpostitse essi.makinen@temp-team.fi. 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510364
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Essi Mäkinen (essi.makinen (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358405673192
  • Sijainti: Vantaa