(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen ompelija Unikulma Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Unikulma on Suomalainen perheyritys, joka on toiminut paremman unen asialla vuodesta 1985. Unikulma työllistää n.100 henkilöä 14 myymälässä sekä omalla tehtaalla Vantaalla. Unikulma valmistaa yksilöllisesti räätälöityjä patjoja ja on huomattava toimija myös hoiva- ja sairaalavuode puolella. Vuoteiden valmistuksessa käytetään Uniklab®-mittalaitetta, joka mittaa patjaan kohdistuvaa pintapainetta. Unikulman tuotevalikoima sisältää kaiken tarvittavan makuuhuoneeseen terveellistä unta sekä asiakastyytyväisyyttä vaalien. Unikulma on vakavarainen yritys.

 

Etsimme asiakkaallemme Unikulma Oy:lle määräaikaista osa-aikaista ompelijaa Vantaalle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde kestää ainakin vuoden loppuun saakka. Töitä on arkisin noin 2-3 päivää viikossa. Yrityksessä on käytössä liukuma klo 7-17 välillä.

 

Tehtäviisi kuuluu ompelijan työt. Työssäsi ompelet patjojen erikoismittatilaustöitä, patjojen kuoseja ja verhoiluja sekä lakanoita.

 

Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta ompelutehtävistä. Toisinaan ompelutyössä on käytössä erikoiskankaita, joten olethan tottunut työssäsi käyttämään erilaisia materiaaleja. Työ ei ole liukuhihnatyötä vaan jokainen tilaus on omanlaisensa. Työ ei sovi allergikoille tekstiilien parissa työskentelyn vuoksi.

 

Työssäsi sinua tukee tiimi, joilta voit aina kysyä apua. Olet oma-aloitteinen ja tarkka tekijä. Kykenet itsenäiseen työhön ja sinulla on reipas asenne. Olet pitkäjänteinen tekijä ja säilytät hermosi myös haastavissa tilanteissa. Osaat joustaa tilanteen niin vaatiessa ja olet muuntautumiskykyinen tekijä. Haluat oppia uutta ja olet hyvä tiimipelaaja.

 

Jos tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin laita hakemus tulemaan osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Viivi Suni, puh. 040 630 0711.